Eladás előtti értéknövelés

Mit és hogy lehet kijavítani, átalakítani annak érdekében, hogy kedvezőbben (gyorsabban, magasabb áron) lehessen értékesíteni az ingatlant. Némi átalakítással, javítással értékesebbé tehetjük az ingatlant.

Mit nyersz?

Célunk, hogy az eladásra szánt ingatlanért jóval több pénz kapj, mint a hozzá hasonló más ingatlanokért úgy, hogy  néhány értéknövelő beavatkozás után a vevő egy értékesebb, könnyebben eladható, jobb minőségű ingatlanba költözhet be. Ha jobb, többet ér!

Mit lehet tenni ezért?

A felújított, majd a bekerülés duplájáért eladott ingatlanok miért olyan csábítóak a befektetőknek? Miért ne élhetnénk mi is ezzel a lehetőséggel? A haszon miatt összetákolt és tessék-lássák mód felújított ingatlanokkal szemben itt nem az a cél, hogy ha olyan hiba látszik, ami rejtett hiba, elrejtsük, hanem hogy ezeket kijavítsuk és/vagy éljünk azzal a lehetőséggel, hogy az eladni kívánt ingatlant jobb áron értékesítsük.

Hogyan működik?

Megmutatjuk, mik azok a szakmai/műszaki és emberi szempontok, amik alapán a vevő beárazza és megítéli magában, hogy az adott ingatlant mennyiért, vagy egyáltalán megvenné-e. Látott már beázó, salétromos falakat, penészedő, repedő falakat, korhadásnak indult ereszt, hullámos tetőt, felfagyott burkolatot stb.? Ha van bármilyen műszaki lehetőség ezen dolgok, pl. az ázás okának megszűntetése, tető bizonyos részeinek javítása, egy megfelelő bádogozás, homlokzat festése, hőszigetelés elhelyezése bizonyos pontokon, aminek javítása a ráfordításnál jóval több profitot termel, arra rámutatunk, a megoldásokat és megvalósíthatóságukat átbeszéljük. Mindennek célja nem az, hogy a rejtett hibákat eltakarjuk, hanem hogy kihasználjuk azt az anyagi potenciált, ami az ingatlanba kisebb vagy nagyobb beavatkozásokkal kiaknázható. Érdekes, ha 1-2 millió forint beruházással plusz 5-10 millióval többért adhatja el az ingatlant?

Miben érdemes gondolkozni?

  • esztétikai szempontok
  • korszerűsítési lehetőségek
  • hibák javítása
  • meglévő adottságok kihasználása
  • pozitív értékek hangsúlyossá tétele
  • különböző eladási érték növelő megoldások

Ügyfeleink véleményei

Egyéb szolgáltatásaink