Generálkivitelezés

Teljeskörűen vállaljuk családi házak, ipari létesítmények generálkivitelezését, lakások komplett felújítását a bontási munkálatoktól az utolsó simításokig. Ha nem tudjuk elvállalni az adott munkát és erre lehetőség van, ajánlunk kivitelezőt. Az anyagfelhasználás átgondolt, kiválasztásában a tartósság élvez prioritást. Munkáinkat ügyfelek igényeit figyelembe véve, a technológiai fegyelmet betartva végezzük.

10 éves tapasztalat

Célunk 10 éve, hogy partnereink olyan, kivitelezési hibáktól mentes ingatlant vehessenek birtokba, amely évtizedek múltán is megőrzi értékét, hiszen csak ilyen ingatlanokban lehetnek  minőségben otthon.

Megelőzés

A BauMed azzal ad többet ügyfeleinek generálkivitelezés és lakásfelújítás területeken, hogy szakmai hátterünknek köszönhetően munkáinkban kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai és technológiai fegyelemre, az esztétikára, valamint az időtálló minőségre. Az egymást követő szakmákat, munkafolyamatokat ezen elvek alapján építjük egymásra.

Alapos vizsgálatot végzünk

Egy lakásfelújítás vagy generálkivitelezés számos buktatót rejt magában. Ha közelebbről megvizsgálunk egy 100 éve épült házat, észrevehetjük, hogy ugyan a szerkezet még mindig stabilnak tűnik, de az egyes alkotóelemek, azaz a beépített anyagok már nem tűnnek olyan makulátlannak. Nem is azok. Az idő és a külső, belső fizikai változások, mint hőmérséklet, csapadék (eső vagy a talajból felszívódó nedvesség), a szél, a nyomás, a lúgos vagy savas hatások, gombák, rovarok, miegymás megteszi hatását. A falazat, padló vízszigetelése, a fa szerkezetek, a falazat anyaga, a habarcsok, vakolatok, ragasztók, gépész és villamos berendezések, csövek, vezetékek tönkremennek, elhasználódnak. Egy épület élete alatt a felhasznált anyagok változatos időkülönbséggel elveszítik képességeiket, elöregednek, tönkremennek, szerepüket nem töltik be kifogástalanul. Mindezek ismeretében építeni csak úgy érdemes, ha figyelembe vesszük építési, szakmai előírások mellett azokat az épületfizikai folyamatokat, amik együttesen befolyásolják majd az elkészült épület élettartamát. Ahogyan mindez sikerül, annak megfelelő lesz a felújítás vagy az új építés végeredménye.

Mivel foglalkozunk?

  • bontási munkálatok
  • szerkezetépítés
  • víz, hang és hőszigetelések készítése
  • tetőszerkezet építése, bádogozás
  • villanyszerelés
  • nyílászáró beépítése
  • vakolás, festés, homlokzat színezés
  • könnyűszerkezetes falak készítése, kartonozás
  • vakolás, festés, homlokzat színezés
  • gépészeti munkák

Ügyfeleink véleményei

Egyéb szolgáltatásaink