Építési online konzultáció

Akár házat építesz, akár felújítasz, a kivitelezési tanácsadáshoz hasonlóan lehetőséget biztosítunk távoli, ONLINE konzultáció keretein belül átbeszélni a benned felmerült kivitelezési kérdéseket, dilemmákat, elkerülendő hibákat, lehetséges problémákat és megoldásokat. Megoszthatsz velünk fotókat, videókat, élőben mutathatod meg az éppen folyó munkálatokat és kérhetsz mindezekhez teljeskörű szakmai és jogi segítséget.

Láss tisztán

Célunk, hogy segítségünkkel átlásd a rád váró feladatokat, teendőket, milyen anyagokat és hogyan használj. Átfogó képet kapj elképzeléseid megvalósíthatóságáról, bekerülési költségéről, hogy lásd mikre kell figyelni az egyes lépéseknél, hogy a végeredmény igazán jó legyen.

Láss reálian

Akár te magad végzed a munkát, akár megbízol valakit ezekkel, azért, hogy minden jól sikerüljön, szedd össze gondolataid, kérdéseid és egy előre rögzített időpontban ülj le a monitor elé, hogy kollégáink szakmai útmutatásával felkészülj a teendőkre, vagy akár ellenőrizhesd az éppen nálad folyó munkálatok minőségét, szakszerűségét.

Körültekintő segítségnyújtás

Számtalan kérdés merül fel új építés vagy felújítás témakörben. Ha új, akkor könnyűszerkezetes vagy tégla ház épüljön? Milyen legyen a fűtésrendszer, kell-e szellőztető rendszer, milyen ablakokat vásárolj, mennyi hőszigetelés kell? Minek mi az előnye, hátránya? Felújításnál miből melyiket válaszd? Hogy kell megcsinálni. El lehet tüntetni a penészt, a vizesedést, beázást, egyáltalán kihez fordulhatsz és ha odahívod a mestert, honnan fogod tudni, hogy jó fogja megcsinálni, vagy ha kész van, hogy kifizetheted-e? Minden egyes kérdésed felteheted nekünk. Ne félj, bármikor elakadsz, kereshetsz bennünket bármilyen bagatellnek tűnő kérdéssel. Ne feledd, a cél, hogy ami készül, átgondoltan, jó minőségben készüljön. Ha felkészült vagy, nem tudnak megvezetni.

Akár építesz, akár felújítasz mindenképpen tedd fel magadnak a kérdést

  • Miből építs?
  • Milyen anyagokat használj?
  • Hogyan kell csinálni?
  • Mi alapján válassz?
  • Mennyibe fog kerülni?
  • Mire kell figyelned?
  • Hogy ellenőrizd?

Az eredmény tartós és komfortos lesz

Célszerű lehet már a munkáltok megkezdése előtt átbeszélni a kivitelezési elképzeléseket, hogy már úgy állhass neki a munkálatoknak, hogy a megszerzett ismereteket felhasználva, tervszerűen, a felesleges kiadásokat elkerülve átlásd az építési folyamatokat. Fontos számunkra, hogy ügyfeleinkkel megismertessük azokat az épületfizikai folyamatokat, amiket, ha figyelembe veszünk, az eredmény tartós és komfortos lesz.

Az eredmény tartós és komfortos lesz

Célszerű lehet már a munkáltok megkezdése előtt átbeszélni a kivitelezési elképzeléseket, hogy már úgy állhass neki a munkálatoknak, hogy a megszerzett ismereteket felhasználva, tervszerűen, a felesleges kiadásokat elkerülve átlásd az építési folyamatokat. Fontos számunkra, hogy ügyfeleinkkel megismertessük azokat az épületfizikai folyamatokat, amiket, ha figyelembe veszünk, az eredmény tartós és komfortos lesz.

Realizálás

Hogy mit kap a megrendelő a pénzéért, az a megrendelő tájékozottságán múlik. Ahhoz, hogy megnyugtassuk ügyfeleinket vagy (sajnos) ellenkezőleg, rájuk hozzuk a frászt (szembesülés a problémákkal, károkkal), szükség van a kivitelezésről készülő fotókra, amiket azonnal, élőszóban lehet véleményezni.

Előrelátás

Egy épületet 80-100 évre tervezünk, de ezalatt az idő alatt számos épületszerkezeti elem tönkre fog menni annak függvényében, hogy azokat milyen minőségű (tartós) anyagokkal és milyen minőségű munkával építették meg. A dolog lényege, hogy ezektől függően a problémák nem 80-100 év múlva, hanem akár azonnal, vagy 1-2 év múlva fognak jelentkezni, ezek származhatnak kivitelezési hibákból vagy rossz anyagválasztásból, vagy a kettőből együttesen!

Elképzelések

A megrendelő olyan munkát vár el, ahol a pénzéért megérdemelten minőséget és kényelmet kap. De hogyan érhető el, hogy a kifizetett pénzéért minőséget kapjon? Hogyan előzzük meg a kivitelezési hibákat, amiket valójában soha senki sem fog kijavítani és senki sem fog kárpótolni értük? Gondolhatjuk azt, hogy amiért sokat vagy külön fizetünk, azzal kapcsolatban majd kiemelt figyelmet és jobb végeredményt kapunk, de a valóság ezzel szemben sokkal hervasztóbb.

Megvalósítás

Vegyünk egy drágább ablakot példának. Vajon jobban, tökéletesebben, szakszerűben, átgondoltabban építik majd be attól, hogy többet fizettem érte? A válasz az, hogy nem. Az anyag drágább ugyan, jobb minőségű, de ahhoz, hogy a termékben rejlő lehetőségek (ebben az esetben jobb hő és hangszigetelő tulajdonságok) érvényesülhessenek, ahhoz a beépítésnek, valamint az egyéb csatlakozó szerkezeteknek (falazat, hőszigetelés, párkány stb.) is ennek megfelelő minőségben kell készülnie, de a valóságban ezek nem történnek meg. A pénzünkért a legtöbb esetben csak részben kapjuk meg azt, amiért teljes összeget fizettünk. Persze ennek ellenkezője is igaz, olcsó anyagokhoz, mert spórolni akarunk, olcsó beépítési minőséget is kapunk.

Építési Online konzultáció menete

A távolság nem akadály, mert fotók, tervek, videók alapján távolról is tudunk segíteni
1. lépés

Célok megismerése

Legyen akár új építés vagy felújítás, átbeszéljük, mit és hogyan, mennyi pénzből lehet megvalósítani.

2. lépés

Megvalósíthatóság vizsgálata

Az elképzeléseket és az épület adottságait és az figyelembevéve elmondjuk, mi és hogyan valósítható meg.

3. lépés

Lépések meghatározása

Tisztázzuk, mik a folyamatok, milyen lépések vannak, mire kell figyelni, milyen szakembereket kell bevonni.

4. lépés

Várható költség-kalkuláció

Kiszámoljuk mennyibe fog kerülni a megvalósítás és mivel, hogyan lehet spórolni, hogyan kell csinálni.

5. lépés

Tanácsadás

Szakmai és anyaghasználati tanácsokkal segítünk, ellenőrizzük a felújítás folyamatát és az egyes lépéseket.

Ügyfeleink véleményei

Egyéb szolgáltatásaink