Fennmaradási engedély

Ha a megvásárolni vagy értékesíteni kívánt ingatlanról kiderül, hogy eltér az engedélyezett állapottól, mert ráépítettek, átépítették vagy engedély/bejelentés nélkül épült, esetleg elkészülte után nem lett lejelentve az illetékes hatóságoknál, az ingatlant nem lehet értékesíteni, na kaphat hatósági/használatbavételi engedélyt.

10 éves tapasztalat

Célunk 10 éve, hogy partnereink olyan, kivitelezési hibáktól mentes ingatlant vehessenek birtokba, amely évtizedek múltán is megőrzi értékét, hiszen csak ilyen ingatlanokban lehetnek  minőségben otthon.

Legitimáljuk

A fentiek bármelyike is fordult elő, érdemes megvizsgálni, hogy milyen megoldások vannak az ingatlan hivatalossá tételére, hogyan lehet elkerülni egy esetleges bontási eljárást.

Megtervezzük

Jogosultsággal rendelkezünk fennmaradási engedélyhez szükséges dokumentumok kiállítására, tervezésre, építész, tartószerkezeti, illetve gépész és villamos tervezéshez. Helyszíni felmérés alapján rögzítjük a megvalósult állapotot, vizsgáljuk az ingatlannal kapcsolatos jogszabályok adta lehetőségeket, melynek célja, hogy az elkészült terv vagy egyéb műszaki dokumentáció lehetőséget teremtsen az épület legalizálására.

A következőket vizsgáljuk

  • vizsgáljuk az összes falszerkezet állapotát
  • vizsgáljuk a tetőszerkezet állapotát
  • rögzítjük a megvalósult állapotot
  • vizsgáljuk a hatályos jogszabályokat
  • elkészítjük a szükséges terveket
  • elkészítjük az egyéb műszaki dokumentumokat

Ügyfeleink véleményei

Egyéb szolgáltatásaink